200 gram mjölkchoklad, hackad
 200 gram mörk choklad, hackad 
30 gram smör (rumstempererad)
1 burk 400g sötad kondenserad mjölk

VÀrm upp kondenserad mjölk, choklad och smör i samma kastrull pÄ lÄg vÀrme. LÄt vÀrmen stiga upp lÄngsamt till 55 grader. Vispa inte och rör om i cirkulÀr försiktigt.

LÄt det svalna av sÄ att inte mini marshmallows "smÀlter" och blir förstörd.

LĂ€gg i;
3 dl mini marshmallows
3 dl jordnötter 
4 kryddmÄtt salt. (GÀrna havssalt för smakens skull, inte nödvÀndigt.) Blanda sÄ det blir jÀmnfördelad i smeten innan man hÀller i bakformen. LÀgg smörpapper pÄ botten och vÀggarna runt bakformen.

Töm skÄlen med en slev och slÀta ut smeten i bakformen. StÀll in den i frysen och vÀnta minst tre timmar.

Delas i kuber eller skivor innan servering. Serveras iskall eller kylskÄpskall.