Jag har testat den en slow cooker (Electrolux) och tänkte därför berätta lite mer om varför jag tycker den är så bra. Sanningen är att jag från första början tyckte att slow cooker var en rätt dum sak eftersom den bara kan göra en sak. Den kan inte hacka, vispa eller bryna maten. Den kan bara att koka och är bara en gryta...

Eftersom jag ändå var nyfiken och förstås är rätt pryltokig var det ändå värt att testa. Jag har sous vide prylen hemma. 

Det bästa med slow cooker är
att få mig också alltid att le, och det är när man låtit slow cooker stå på när man går ut. När man sedan kommer hem har man hunnit glömma bort den och undrar vad det är som luktar så himla gott så fort när man öppnar ytterdörren. Det lite som att komma hem från en lång arbetsdag och har lagat god mat åt en.

Perfekt till koka julskinka, risgröt och gör ghee ”skirat smör” m.m

Fördelar med den 
+varmhållningsfunktionen
+ Bättre värmeeffektivitet än ugn
+ Lagar maten när man är inte är hemma och kan lämnas på
+ Timerfunktion gör att man inte behöver passa maten
+strömsnål
+rostfri stål och emalj
+ Snygg
+ Lagar mycket
+ tål diskmaskin

Nackdelar med den
– Högt pris, billigare varianter finns på marknaden också black fridag tex. 
– Kan bara göra en sak, dvs koka
– Tar plats

Slow cooker grupper : 

https://m.facebook.com/groups/1770569503210611

Och 

https://m.facebook.com/groups/717707144969328

Bra märke tex : Electrolux, crock-pot och Champion.
Och finns olika storlek 3,5liter, 4,5liter eller 6,5 liter större man kan leta efter..